مربیگری چیست ؟

کوچینگ به توسعه مهارت و توانایی و افزایش عملکرد مراجع کمک می کند و او را با مسائل و چالش ها قبل از تبدیل شدن آنها به مشکلات روبرو می کند.

جلسه کوچینگ گفتگویی بین کوچ و مراجع است که در آن کوچ با تعامل به مراجع کمک می کند تا پاسخ سوالات را از درون خود کشف کند و راه حلی به او ارایه نمی دهد.

مربیگری
مربیگری و شاخه های آن

کوچ جزو گروه مشاوران، روان درمانگران، معلمان، کوچان تربیتی نمی باشند. اگر چه ممکن است که از برخی مهارت ها و ابزارهای مشابهی استفاده کنند. کوچ روانشناس نیست و روش کار او با مشاور روانشناس متفاوت می باشد.

کوچ حرفه ای با استفاده از طیف وسیعی از مهارت های ارتباطی مانند سوال های قوی، گوش دادن، پرسشنامه، بازخورد و …. به مراجع برای تغییر دیدگاه های خود و در نتیجه کشف روش های مختلف برای رسیدن به اهداف کمک می کند. این مهارت در تمام انواع کوچینگ استفاده می شود.

کوچینگ با حمایت از مراجعین در هنگام نگرانی از سلامت، مشکلات شخصی، حرفه ای، ورزشی، اجتماعی، خانوادگی، سیاسی، ابعاد معنوی، … به او کمک می کند تا سلامت جسمی و روانی خود را بازیافته و با تقویت نقاط قوت و اصلاح نقاط قابل بهبود و بهبود سیستم عملکرد راه موفقیت و پیشرفت برایش باز شود.

مراجع فقط در هنگام مشکلات به کوچ رجوع نمی کند بلکه در اوج موفقیت نیزبرای تثبیت موقعیت خود نیز از کوچ کمک می گیرد.

شاخه های  کوچینگ:

توسعه کسب و کار
توسعه شغل

هدایت تحصیلی
مالی
سلامتی
زندگی
رابطه

خانواده
ورزشی

…………….

کوچ ورزشی به ورزشکار کمک می کند تا با چالشهایی که هنگام تمرین، مسابقات، کارتیمی و مصدومیت روبرو می شود، راه حل مناسب پیدا کرده و تصمیم گیری درستی نماید.

تعامل با یک کوچ موجب تقویت مهارت ها و افزایش عملکرد ورزشکار می گردد.

محبوبه مظاهری

کوچ مسیر شغلی

 

 

فهرست
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
ما معمولاً در چند دقیقه پاسخ می دهیم
0:00
0:00